Jakobsgatan 65
724 64 Västerås

info@readyformore.se

021-134 666
070-759 03 99mailto:info@readyformore.seshapeimage_1_link_0
Skivbolaget Ready for More Records vänder sig främst till osignade akter. Akter som av någon anledning inte nått ända ut till skivdiskarna.
Ready for More Records tar med sina band ut till den verkliga skivbranschen och tar kål på de envisa rykten som florerar i replokalerna om vad ett skivkontrakt innebär.
Ready for More Records är ett rättvist skivbolag. Banden som knyts till bolaget får total insyn i affärerna som sker runt deras skiva. Hela ledet från inspelning till distribution sker i samförstånd med bandet. Hela bolagets ekonomi är dessutom öppen för allmänheten, det finns inget mygel att hymla med här!
Ready for Mores Records skivor kostar lika mycket oavsett vilket band det gäller, var man köper plattan eller hur ny den är. Detta eftersom vi inte tar ut större vinst än nödvändigt. Vinsten delas för övrigt lika mellan artist, skivbolag, distributör och skivhandlare. 
Detta är unikt för Ready for More!
Eftersom Ready for More Records drivs av musiker så ligger intresset i musiken och inte i spekulationer kring bands säljförmåga eller tankar om One Hit Wonders.